Η στιγμή που προκάλεσε την απόφαση του Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον Μπρένταν Ρότζερς και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις σκέψεις που έκανε για την αποχώρηση από τη Λίβερπουλ το φετινό καλοκαίρι.  



Η στιγμή που προκάλεσε την απόφαση του Τζέραρντ

Ο ηγέτης του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, ενημερώθηκε από τον προπονητή του ότι πλέον θα έπρεπε να διαχειριστεί το χρόνο συμμετοχής του και να μην τον έχει συνεχώς στα βασικά του πλάνα,αφού ο Τζόρνταν Χέντερσον καλύπτει και με το παραπάνω τη θέση στον άξονα.

Όταν άκουσε τα λόγια του προπονητή του, ο «Stevie G» κατάλαβε ότι είχε έρθει πλέον η ώρα του αποχαιρετισμού...

«Νομίζω ότι η καθοριστική στιγμή ήταν η κουβέντα που είχα με τον προπονητή μου πριν καιρό. Μου ζήτησε να μιλήσουμε και μου είπε ότι έπρεπε πλέον να διαχειριστεί το χρόνο συμμετοχής μου στην ομάδα. Προφανώς και είμαι αρκετά έμπειρος για να καταλάβω το νόημα και να αντιληφθώ ότι αυτό θα ήταν το καλύτερο για την ομάδα. Ωστόσο, όταν έχεις συνηθίσει επί χρόνια να είσαι βασικός και να παίζεις σε όλα τα παιχνίδια, είναι δύσκολο. Το αποδέχομαι και θα δώσω τα πάντα στη συνέχεια και μέχρι το καλοκαίρι, είτε ξεκινάω στα ματς είτε μπαίνω σαν αλλαγή. Ωστόσο, αυτή η κουβέντα με τον Ρότζερς μπορώ να πω ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο» ανέφερε ο Τζέραρντ.