Ρότζερς: «Κάτι παραπάνω από θρύλος ο Τζέραρντ»

Ένας από τους καλύτερους ανθρώπους και ποδοσφαιριστές που έχει συναντήσει στη ζωή του, είναι ο Στίβεν Τζέραρντ για τον Μπρένταν Ρότζερς. Ο προπονητής της Λίβερπουλ αποθέωσε τον ηγέτη της ομάδας του, με την επισημοποίηση της απόφασής του να κλείσει το καλοκαίρι, το κόκκινο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής του καριέρας. 



Ρότζερς: «Κάτι παραπάνω από θρύλος ο Τζέραρντ»

Τα λόγια του Μπρένταν Ρότζερς για τον Τζέραρντ:

«Είναι αδύνατο να βρεις λόγια για να περιγράψεις τι σημαίνει ο Στίβεν Τζέραρντ για τη Λίβερπουλ. Η λέξη “θρύλος” έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά αλλά στην περίπτωσή του είναι κάτι παραπάνω.

Από τη δική μου πλευρά πάντα θα τον ευγνωμονώ για την στήριξή του προς το πρόσωπό μου όταν ανέλαβα την ομάδα. Ήρθε να με δει και μου υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα μου στο 100% και θα έκανε τα πάντα για να πετύχουμε όλες τις νέες ιδέες που θέλαμε να υλοποιήσουμε. Σαν παίκτης έβαζε πάντα στις πλάτες του τον σύλλογο και με την παρουσία του στη Λίβερπουλ έχει κάθε δικαίωμα να θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου για πάνω από μια 10ετία. Σαν αρχηγός και σαν αντρας δεν συγκρίνεται με κανέναν απ' όσους έχω δουλέψει.

Οδήγησε τον επαγγελματισμό σε ένα άλλο επίπεδο και η αφοσίωση που έδειξε στη δουλειά του αποτελεί παράδειγμα για τον οποιονδήποτε. Πάντα έβαζε την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Άνθρωποι που γνωρίζουν καλύτερα από μένα, τον χαρακτήρισαν τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του συλλόγου. Θα μας λείψει τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και ως αρχηγός ωστόσο του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε ό,τι επιλέξει.

Μέχρι να έρθει η στιγμή του τέλους, θα απολαμβάνω να δουλεύω μαζί του. Με τον άνθρωπο Στίβεν Τζέραρντ, με τον ποδοσφαιριστή Στίβεν Τζέραρντ, έναν από τους καλύτερους που έχω δει ποτέ».