Αγωνία για Γκιμπς-Μονρεάλ στην Άρσεναλ
Αμφίβολοι για το ματς της Άρσεναλ κόντρα στη Σαουθάμπτον την ερχόμενη Τετάρτη κρίνονται οι Κιέραν Γκιμπς και Νάτσο Μονρεάλ, μετά τους τραυματισμούς που αποκόμισαν στο παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ το Σάββατο.

Τουλάχιστον τον έναν από τους δύο αριστερούς μπακ που κρίνονται αμφίβολοι, θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του ο Αρσέν Βενγκέρ.
Ο λόγος για του Κιέραν Γκιμπς και Νάτσο Μονρεάλ, οι οποίοι έχοντας ενοχλήσεις σε ισχίο και γόνατο αντίστοιχα, δύσκολα θα μπορέσουν να δηλώσουν «παρών» στην αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στη Σαουθάμπτον.
«Άκυρος» ο συναγερμός για τον Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, ο οποίος δεν έχει κάτι σοβαρό, μετά τις πρώτες ανησυχίες. Επιστρέφει ο Βόιτσεχ Σέζνι, μετά από δύο παιχνίδια στα οποία ήταν απών λόγω τραυματισμού.