Ήττα στο Μόναχο και ανησυχία για Ρούνεϊ
Ονειρική αρχή, εφιαλτικό φινάλε στην «Αλιάνζ Αρίνα» για την Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ που προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό της Μπάγερν Μονάχου, αλλά είδε τον Όλιτς στις καθυστερήσεις να την υποχρεώνει σε ήττα 2-1 και τον Γουέιν Ρούνεϊ να αποχωρεί τραυματίας από την αναμέτρηση.

"Καλύτερα να είχαμε δεχθεί τρίτο γκολ παρά να χάσουμε το Ρούνει" είναι η άποψη που επικρατεί στο στρατόπεδο της Γιουνάιτεντ μετά τον τραυματισμό του Άγγλου επιθετικού, ο οποίος αποχώρησε απο το "Αλιάνζ Αρινα" φορώντας ειδική μπότα και χρησιμοποιώντας πατερίτσες.
Το μέγεθος της ζημιάς στον αστράγαλο αναμένεται να εκτιμηθεί όταν οι "κόκκινοι διάβολοι" επιστρέψουν σήμερα στην Αγγλία, καθώς επέλεξαν να διανυκτερεύσουν στο Μόναχο μετά το ματς, προκειμένου να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με την Τσέλσι.
Παρά το γεγονός οτι ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον τόνισε μετά το παιχνίδι πως ο τραυματισμός του Ρούνει "δεν μοιάζει τόσο σοβαρός" θεωρείται δεδομένη η απουσία του απο τους δυο κρίσιμους αγώνες (Τσέλσι, Μπάγερν). Ωστόσο ο μεγαλύτερος φόβος των ανθρώπων της Γιουνάιτεντ είναι το ενδεχόμενο να στερηθούν τις υπηρεσίες του 25χρονου επιθετικού για διάστημα έξι εβδομάδων.
Το αήττητο σερί της Γιουναϊτεντ στα εκτός έδρας παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ σταμάτησε στον αριθμό 16. Οι πρωταθλητές Αγγλίας αν και προηγήθηκαν της Μπάγερν Μονάχου με τον Γουέιν Ρούνεϊ, δεν κατάφεραν να κρατήσουν τους γηπεδούχους μακριά από την περιοχή τους και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Όλιτς ολοκλήρωσε την ανατροπή που είχε ξεκινήσει με το φάουλ του Ριμπέρι (κόντραρε στον Ρούνεϊ).






















