«Δεν βλέπω Τσάμπιονς Λιγκ, θαυμάζω τον Ρούνεϊ»

Σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που παραχώρησε στην «Daily Mail», ο Άνχελ Ντι Μαρία μίλησε για τον λόγο που δεν βλέπει Τσάμπιονς Λιγκ τη φετινή σεζόν, ενώ στάθηκε και στον Γουέιν Ρούνεϊ, για τον οποίο έσταξε «μέλι».



«Δεν βλέπω Τσάμπιονς Λιγκ, θαυμάζω τον Ρούνεϊ»

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις του Άνχελ Ντι Μαρία, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη «Daily Mail».

Αρχικά αναφέρθηκε στον λόγο που δεν βλέπει παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Όχι δεν βλέπω ευρωπαϊκά παιχνίδια. Προτιμώ να παίζω με την κόρη μου. Είναι πιο σημαντικό. Επομένως, όχι, δεν ανησυχώ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ήξερα πως όταν ήρθα στο Μάντσεστερ πως δεν θα παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά σκεφτόμουν -τι σκέφτηκα τώρα- ότι θα βοηθήσω λίγο τους συμπαίκτες μου να προκριθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι ώστε την επόμενη χρονιά να παίζουμε και πάλι σημαντικά παιχνίδια. Νομίζω ότι αυτό θα συμβεί»

Μεταξύ άλλων, ένα μεγάλο κομμάτι της συνέντευξής του ανήκει στον Γουέιν Ρούνεϊ, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια, τρέφοντας μεγάλο σεβασμό για εκείνον: «Το να παίζω μαζί του είναι ευχαρίστηση και νιώθω περηφάνια. Όταν ήμουν 15, κάπου εκεί, συνήθιζα να τον βλέπω να παίζει στη Γιουνάιτεντ. Τον θαύμαζα και ήθελα να γίνω σαν κι εκείνον. Είτε είναι αυτός, είτε ο Γκίγκς, είτε κάποιος από τους άλλους παίκτες, το να παίζεις μαζί τους είναι κάτι πραγματικά ιδιαίτερο».

«Ο Ρούνεϊ είναι στο κορυφαίο επίπεδο. Μιλούσα με έναν φίλο μου και του έλεγα ότι επικοινωνώ με τον Ρούνεϊ, όπως με τον Μέσι στην Αργεντινή και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι εξαιρετικός παίκτης».