Ρότζερς: «Μπορούμε τετράδα»

Τι και αν η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, ο Μπρένταν Ρότζερς αισιοδοξεί και υποστηρίζει πως η ομάδα μπορεί να τερματίσει στην πρώτη τετράδα.



Ρότζερς: «Μπορούμε τετράδα»

Μπορεί ο Βορειοιρλανδός να είναι το πρώτο φαβορί για να είναι ο επόμενος προπονητής που θα απομακρυνθεί από τον πάγκο, ωστόσο ο ίδιος επιμένει πως η Λίβερπουλ μπορεί να ξεπεράσει το κάκιστο ξεκίνημα και να τερματίσει τελικά στην πρώτη τετράδα.

Οι «κόκκινοι» μετρούν ήδη έξι ήττες, όσες δηλαδή είχαν κάνει σε όλη την σεζόν πέρυσι και δεν έχουν νικήσει από τις 19 Οκτωβρίου (3-2 ΚΠΡ), όμως το γεγονός ότι η απόσταση που τους χωρίζει από την τέταρτη θέση είναι μόλις πέντε βαθμοί, δίνει θάρρος στον Ρότζερς.

«Άσχετο με το πώς τα έχουμε πάει μέχρι στιγμής, βρισκόμαστε ακόμη σε κοντινή απόσταση από τον αρχικό μας στόχο που ήταν η τέταρτη θέση και στη συνέχεια να προχωρήσουμε πιο ψηλά. Αν απέχουμε μόνο πέντε βαθμούς από τον στόχο, αυτό που δίνει την πεποίθηση ότι μπορούμε να το καταφέρουμε. Δεν λέω ότι θα είναι εύκολο. Προφανώς πρέπει να βελτιωθούμε, όμως με όσα είδα κόντρα στη Λουντογκόρετς πιστεύω ότι θα ανακάμψουμε» δήλωσε ο Ρότζερς.