«Ψυχικά και σωματικά αδύναμη η Λίβερπουλ»

Ανοιχτή επίθεση για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Λίβερπουλ  έκανε ο πρώην αρχηγός των «κόκκινων» Τζέιμι Κάραγκερ, μετά την ήττα 3-1 από την Κρίσταλ Πάλας.



«Ψυχικά και σωματικά αδύναμη η Λίβερπουλ»

Αρκεί μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα και στα στατιστικά που επιβεβαιώνουν πως η Λίβερπουλ πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα της στα χρόνια της Πρέμιερ Λιγκ, για να διαπιστώσει κάποιος την κατάσταση των «κόκκινων».

Η εικόνα της ομάδας του Μπρενταν Ρότζερς στο «Σελχαρστ Παρκ» εξόργισε τον Τζειμι Κάραγκερ, ο οποίος σχολιάζοντας για λογαριασμό του Skysports δεν μάσησε τα λόγια του.

«Πέρυσι όταν ήρθαμε ξανά σε αυτό το γήπεδο λέγαμε πως το αποτέλεσμα (σ.σ. η Λίβερπουλ αν και προηγήθηκε 3-0, ισοφαρίστηκε) οφειλόταν  στο γεγονός ότι οι παίκτες ήταν ψυχικά και σωματικά αδύναμοι. Τίποτα δεν άλλαξε. Παραμένουν ψυχικά αδύναμοι, χωρίς ηγέτη στον αγωνιστικό χώρο παρά τα 120 εκατομμύρια που δαπανήθηκαν» τόνισε ο πρώην αμυντικός των «κόκκινων».

Ο Κάραγκερ επεσήμανε πως η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε να  «τρομοκρατήσει» τη Λίβερπουλ. «Κάτι δεν πηγαίνει καλά. Δεν είναι απλά ότι κάνει ένα κακό ξεκίνημα, κάτι γίνεται λάθος!» και  παράλληλα παραδέχθηκε πως η ομάδα θα χρειαστεί να αποκτήσει 4-5 παίκτες τον Γενάρη.

«Σαν οπαδός της Λίβερπουλ, όταν παρακολουθείς την ομάδα σου το χειρότερο είναι να βλέπεις πως «τρομοκρατείται» ή είναι αδύναμη. Και αυτό είδαμε σήμερα από τη Λίβερπουλ και δεν είναι η πρώτη φορά» κατέληξε.