Επιστροφή βασικών για Γιουνάιτεντ

Με τον Ντάλεϊ Μπλιντ μπορεί να υπάρχει... ομίχλη, αλλά για άλλους παίκτες-κλειδιά, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα για τον Λουίς φαν Χάαλ, ο ο οποίος περιμένει από βασικές μονάδες του να αγωνιστούν κόντρα στην Άρσεναλ.



Επιστροφή βασικών για Γιουνάιτεντ

Την ώρα, λοιπόν, που ο Ολλανδός κόουτς περιμένει αναφορικά με τον τραυματισμό του συμπατριώτη του, οι Νταβίντ ντε Χέα, Μάικλ Κάρικ και Άνχελ Ντι Μαρία αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

«Είναι δύσκολο να σας πω εάν αρκετοί από τους τραυματίες θα είναι διαθέσιμοι. Η προπόνηση της Παρασκευής θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Δεν σημαίνει όμως ότι θα παίξουν κιόλας. Η φιλοσοφία μου πάνω στους τραυματίες είναι πως πρέπει να κάνουν 1-2 εβδομάδες προπονήσεων για να επανέλθουν κανονικά. Παρ’ όλα αυτά, κάτω από τις συνθήκες που υπάρχουν, ίσως και να χρειαστεί να επισπεύσουμε τα πράγματα.

Ο Ντι Μαρία προπονήθηκε κανονικά, οπότε τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα για εκείνον. Για τον Σο υπάρχει ερωτηματικό. Ο Ντε Χέα είναι εντάξει, δεν έχει πρόβλημα. Για τον Κάρικ πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του στην προπόνηση, αλλά περιμένω να αγωνιστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φαν Χάαλ στην συνέντευξη Τύπου πριν το ματς.