Τίποτα το ανησυχητικό ο Ντι Μαρία

Στη θέση τους επέστρεψαν οι καρδιές των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τις δηλώσεις του Τάτα Μαρτίνο για τον τραυματισμό του Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος τελικά δεν συντρέχει ανησυχίας. Αμφίβολος για το ματς με την Άρσεναλ.



Τίποτα το ανησυχητικό ο Ντι Μαρία

 Όλα καλά με τον Άνχελ Ντι Μαρία.

Ο Αργεντινός άσος δέχθηκε ένα σκληρή χτύπημα από τον Νάνι, στην φιλική αναμέτρηση της «Σελέστε» κόντρα στην εθνική Πορτογαλίας, ωστόσο συνέχισε να παίζει, μέχρι που αντικαταστάθηκε στο 60ο λεπτό.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Τάτα Μαρτίνο, σημείωσε πως ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει κάτι σοβαρό, αποκλείοντας το ενδεχόμενο μακροχρόνιας απουσίας. Παρόλα αυτά, είναι φυσιολογικό να κρίνεται αμφίβολος για το ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στην Άρσεναλ.

«Δεν νομίζουμε ότι είναι τίποτα σοβαρό. Ήταν ένα αρκετά σκληρό μαρκάρισμα αυτό που δέχθηκε. Ήταν ένα σκληρό χτύπημα. Έκοψε λίγο το δέρμα. Αλλά το κοιτάξαμε και αξιολογούμε την κατάσταση», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.

«Είχαμε κάποιες ακτινογραφίες, αλλά εκτός από αυτό, δεν νομίζουμε πως ο τραυματισμός του είναι τόσο σοβαρός», προσέθεσε.