Ντι Μαρία: «Ίσως στο μέλλον παίξω στην Παρί»!

Κάθε άλλο παρά αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί μελλοντικά με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε ο Άνχελ Ντι Μαρία, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο γύρως από τις – άκαρπες όπως αποδείχτηκαν- συζητήσεις του με τη γαλλική ομάδα, πριν πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



Ντι Μαρία: «Ίσως στο μέλλον παίξω στην Παρί»!

Ο Αργεντινός εξτρέμ παραδέχτηκε, σε συνέντευξή του σε γαλλικό κανάλι, ότι υπήρχαν επαφές με τους Παριζιάνους, οι οποίες ωστόσο δεν κατάληξαν σε συμφωνία, κυρίως λόγω του υπέρογκου ποσού που ζητούσε η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «πρωτευουσιάνοι», λοιπόν, αποφάσισαν να κάνουν πίσω, αφού υπήρχε κίνδυνος να υπερβούν τους όρους του Financial Fair Play.

«Θα ήταν μια πολύ καλή εμπειρία εάν έπαιζα στην Παρί. Νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν τα χρήματα. Η ομάδα δεν μπορούσε να αγοράσει άλλους ποδοσφαιριστές και αυτός θεωρώ ότι ήταν ο βασικός λόγος που δεν πήγα. Κάθε παίκτης θα ήθελε να αγωνιστεί σε μια γαλλική ομάδα, όμως σήμερα παίζω στην Πρέμιερ Λιγκ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πάντως, όσον αφορά το μέλλον, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάρει – έστω και με καθυστέρηση- το αεροπλάνο για το Παρίσι: «Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως στο μέλλον παίξω εκεί. Είμαι ακόμη νέος. Στο ποδόσφαιρο γίνονται πολλές μετακινήσεις και δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Πως, όμως, αποφάσισε τελικά να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ»; Ο Ντι Μαρία απαντά: «Εκείνη την περίοδο υπήρχαν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονταν για μένα. Έρχονταν, όμως, και μετά έφευγαν. Η Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε και ποτέ δεν χάθηκε, διότι πραγματικά με ήθελε. Έτσι ήρθα εδώ».