Πλήγμα με Ντε Χέα!
Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς αυτή τη φορά, ο Νταβίντ Ντε Χέα υπέστη εξάρθρωση δαχτύλου στην προπόνηση της εθνικής Ισπανίας, με το διάστημα απουσίας του να υπολογίζεται στις τέσσερις εβδομάδες!

Τουλάχιστον έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης είναι πιθανό να βρεθεί ο Νταβίντ Ντε Χέα!
Ο 24χρονος πορτιέρο υπέστη εξάρθρωση δαχτύλου κατά τη διάρκεια της προπόνησης της εθνικής Ισπανίας, έχοντας ήδη αποφασίσει να μην επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παραμένοντας στην αποστολή των «φούριας ρόχας»
Οι «κόκκινοι διάβολοι» ενημερώθηκαν άμεσα από την ισπανική ομοσπονδία για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ντε Χέα και πλέον αναμένουν όλοι το ακριβές διάστημα απουσίας του, το οποίο ευελπιστούν να μην είναι τόσο μεγάλο, όσο προβλέπεται για τέτοιου είδους τραυματισμούς.