Αμφισβητεί ο Γκαρσία τη FIFA!

Σειρά λαθών διαπιστώνει στο πόρισμα της FIFA, o δικηγόρος από τη Νέα Υόρκη Μαικλ Γκαρσία, ο οποίος πραγματοποίησε για λογαριασμό της παγκόσμιας ομοσπονδίας την έρευνα για τις παραβάσεις κατά τη διαδικασία επιλογής των διοργανωτριών για τα Παγκόσμια Κύπελλα του 2018 και 2022.    



Αμφισβητεί ο Γκαρσία τη FIFA!

Νέα τροπή στην υπόθεση μπορεί να δώσει η απόφαση του Μαικλ Γκαρσία να προσβάλλει την σημερινή απόφαση της FIFA στην επιτροπή προσφυγών της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του πορίσματος από τον πρόεδρο της επιτροπής που εξέτασε την υπόθεση, Γιόακιμ Εκερτ, ο Γκαρσία επισημαίνει σειρά λαθών και παραλείψεων.

«Η σημερινή απόφαση (του δικαστή Εκερτ)  περιέχει ουσιαστικά ελλιπείς και εσφαλμένες αναπαραστάσεις των γεγονότων και συμπεράσματα» τονίζει ο Αμερικανός δικηγόρος και συμπλήρωσε : «Έχω την πρόθεση να προσβάλω την απόφαση αυτή στην επιτροπή προσφυγών της FIFA.»

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκαρσία είχε ζητήσει να δημοσιευθούν σημαντικά στοιχεία από την 430 σελίδων αναφορά του κάτι που προκάλεσε σύγκρουση με τον πρόεδρο της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ.