Όντεγκαρντ: «Ομάδα των ονείρων μου η Λίβερπουλ, αλλά...»
Όσο κι αν τον ενθουσιάζει η ιδέα της δοκιμής στη Λίβερπουλ και της πιθανής μετακίνησής του στο «Άνφιλντ», ο Μάρτιν Όντεγκαρντ δεν θέλει να επηρεαστεί η απόφαση για την καριέρα του από το συναίσθημα.

Το παιδί – θαύμα από τη Νορβηγία που αγωνίζεται στη Στρόμσγκοντσετ, θα δοκιμαστεί από τους «κόκκινους» τον Δεκέμβριο, όμως δεν θα είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα για να περάσει από δοκιμαστικό στάδιο. Το έχει κάνει με τις Μπάγερν Μονάχου, Στουτγκάρδη και Ρεάλ Μαδρίτης, όμως, αυτή με τη Λίβερπουλ, είναι ξεχωριστή περίσταση.
«Η Λίβερπουλ πάντα ήταν η ομάδα των ονείρων μου» είπε αρχικά ο νεαρός χαφ και συμπλήρωσε:
«Δεν θα αφήσω όμως το συναίσθημα να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την απόφασή μου. Πρέπει να βρω την καλύτερη ομάδα για την καριέρα μου, που θα με βοηθήσει να βελτιωθώ και να ωριμάσω. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι η Λίβερπουλ αυτή. Θα ολοκληρώσω τη σεζόν και μετά θα αποφασίσω».