Προκλητικός Ρώσος δημοσιογράφος στο «Etihad»!

Συνθήματα υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε να φωνάζει ένας προκλητικός Ρώσος δημοσιογράφος στο «Etihad», λίγο μετά την αποβολή του Γιάγια Τουρέ στο 81ο λεπτό της ήττας (2-1) της Σίτι από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ!  



Προκλητικός Ρώσος δημοσιογράφος στο «Etihad»!

Είχαν που είχαν την πίκρα τους, οι Άγγλοι δημοσιογράφοι και οι ρεπόρτερ των «πολιτών» έβλεπαν έναν προκλητικό συνάδελφό τους να φωνάζει «Glory Glory Man United» στα δημοσιογραφικά, λίγο μετά και την αποβολή του Τουρέ που άφησε τη Σίτι με εννέα παίκτες στο 81ο λεπτό.

Οι οπαδοί των Πρωταθλητών Αγγλίας που βρίσκονταν στις θέσεις από κάτω, εξαγριώθηκαν, ενώ ένας άνδρας ασφαλείας κινήθηκε προς το μέρος του προκειμένου να του πει να ηρεμήσει και να σταματήσει να προκαλεί.

Βέβαια, του είπαν πως δεν είχε δικαίωμα να τον απομακρύνει από τα δημοσιογραφικά, ενώ μάλιστα, ο Ρώσος βρέθηκε κανονικά και στη συνέντευξη Τύπου δίχως να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα!

Οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι δεν θέλουν ν’ αφήσουν το περιστατικό χωρίς να κάνουν κάτι και μόλις εντοπίσουν το όνομα του, θα το καταγγείλουν στην UEFA για την ανάρμοστη συμπεριφορά του…