Δεν νιώθει πίεση ο Πελεγκρίνι
Καμία πίεση μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της Μάντσεστερ Σίτι, δεν νιώθει ο τεχνικός των «πολιτών», Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος υπογράμμισε πως είναι πολύ νωρίς για την όποια ανάλυση της σεζόν.

Κανένας... πανικός δεν φαίνεται να υπάρχει στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Σίτι.
Οι «πολίτες» δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδο έχοντας χάσει δύο παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, την ώρα που δύσκολα θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο αποκλεισμός από το Λιγκ Καπ ήταν το «κερασάκι στην τούρτα», ωστόσο ο Μανουέλ Πελεγκρίνι σημείωσε πως δεν υπάρχει πίεση, μιας και είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.
«Δεν ξέρω τι πίεση υπάρχει. Πιστεύω πως είναι πολύ δύσκολο να αναλύσεις τη σεζόν όταν είναι μόλις Οκτώβριος, όταν έχει παίξεις μόλις εννέα παιχνίδια Πρέμιερ Λιγκ και δεν ξέρεις αν προκριθείς ή όχι στο Τσάμπιονς Λιγκ»
«Είναι η πραγματικότητα ότι αποκλειστήκαμε από το Λιγκ Καπ, αλλά πέρυσι ήμασταν η μόνη ανταγωνιστική ομάδα που συνέχιζε στο Λιγκ Καπ, επομένως οι άλλες ομάδες θα έχουν περισσότερες δυσκολίες τη φετινή σεζόν, όταν θα έχουν να παίξουν τόσα πολλά παιχνίδια».