Ντι Μαρία: «Ήθελα να φορέσω αυτή τη φανέλα»

Δεν έχει σταματήσει λεπτό να... απολογείται για την απόφασή του να αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Άνχελ Ντι Μαρία ξεκαθάρισε ακόμη μία φορά πως η παρουσία του στο «Ολντ Τράφορντ» δεν οφείλεται στο υψηλό συμβόλαιο που του προσέφεραν οι «κόκκινοι διάβολοι», αλλά στην επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα ενός εκ των πιο ιστορικών συλλόγων του πλανήτη!  



Ντι Μαρία: «Ήθελα να φορέσω αυτή τη φανέλα»

«Μου γεννήθηκαν τρομερά συναισθήματα ότι ετοιμαζόμουν να έρθω στη Γιουνάιτεντ. Ξέρετε, είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου. Είναι δύσκολο να περιγράψω με λέξεις πως πραγματικά νιώθω. Πραγματικά ήθελα να έρθω στη Γιουνάιτεντ. Ήθελα πολύ να φορέσω αυτή τη φανέλα», τόνισε.

Οι Άγγλοι δημοσιογράφοι έχουν «κολλήσει» με την επιλογή του Αργεντινού να πάρει το Νο7 και για πολλοστή φορά τον ρώτησαν για το «βάρος» του συγκεκριμένου αριθμού και αν πιστεύει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις: «Χαίρομαι που έχω αυτό το νούμερο. Φορέθηκε από σπουδαίους παίκτες της ιστορίας της ομάδας και ξέρω ότι σημαίνει πολλά για τους οπαδούς. Νομίζω ότι ο κόσμος είναι χαρούμενος μαζί μου. Πρέπει να συμβιβαστώ στην ιδέα ότι υπάρχουν πολλές απαιτήσεις. Τα πάντα, όμως, κυλούν υπέροχα για μένα μέχρι στιγμής».