Ξανά χαμός στο Λιλ! (φωτο)

Τρομερά πράγματα συνεχίζουν να συμβαίνουν και σήμερα στο Λιλ! Μία μέρα μετά την επίθεση που δέχτηκαν φίλοι της Έβερτον από οπαδούς της γαλλικής ομάδας, ήταν η σειρά της αστυνομίας να προβεί σε ακρότητες κατά όσων Άγγλων βρέθηκαν πριν λίγη ώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης, χρησιμοποιώντας δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες!  



Ξανά χαμός στο Λιλ! (φωτο)

Η αιτία της αδιανόητης ενέργειας των Γάλλων αστυνομικών δεν έχει γίνει γνωστή. Τα αγγλικά Μέσα έκαναν λόγω για κόσμια... μάζωξη των οπαδών στην κεντρική πλατεία του Λιλ και μάλιστα ανέφεραν ότι οι ειρηνικές τους διαθέσεις απέδειξαν ότι όσα συνέβησαν χθες στο μπαρ (με την επίθεση των χούλιγκαν) δεν στάθηκαν αρκετά για να τους χαλάσει τη διάθεση πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Ξαφνικά, όμως, και ενώ οι φίλοι των «ζαχαρωτών» τραγουδούσαν υπέρ της ομάδας τους, οι αστυνομικοί έκαναν την εμφάνισή τους και χωρίς δεύτερη σκέψη χρησιμοποίησαν δακρυγόνα! Πανικόβλητοι οι οπαδοί άρχισαν να σκορπίζονται, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, έγινε και χρήση πλαστικών σφαιρών! Μία από αυτές μάλιστα χτύπησε έναν οπαδό στο κεφάλι και τον τραυμάτισε. Επίσης ένα παιδί ηλικίας 7 ετών δέχτηκε στο πρόσωπο σπρέι πιπεριού!

Οι άνθρωποι της ομάδας ζήτησαν από όλους τους οπαδούς που βρίσκονται στη Γαλλία να μην μεταβούν ξανά στο σημείο και να μαζευτούν ξανά την ώρα που θα μπουν στο γήπεδο!

Τα αγγλικά Μέσα συνεχίζουν να μεταφέρουν εικόνες, αναζητώντας παράλληλα τα αίτια της «επίθεσης» των αστυνομικών.