ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Την πρώτη της νίκη στους φετινούς ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ακόμα κι αν την πανηγυρίσει μπροστά σε... άδειες κερκίδες, θα ψάξει σήμερα στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, η Μάντσεστερ Σίτι, γνωρίζοντας τα... κατατόπια από τα περσινά ματς με τους Ρώσους!



ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Η τιμωρία που έχει επιβληθεί από την UEFA στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας κάνει ακόμα πιο κρύο την “Khimki Arena” απόψε το βράδυ και η αποστολή των Πρωταθλητών Αγγλίας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Ωστόσο, φρόντισαν όλοι στη χθεσινή, μοναδική προπόνηση στη Μόσχα να... συνηθίσουν το κρύο (είχε -5 βαθμούς Κελσίου το βράδυ) και να προσαρμοστούν όσο είναι δυνατό στις συνθήκες ώστε να μην φανούν επηρεασμένοι σε μεγάλο βαθμό.

Οι “πολίτες” προέρχονται από την εύκολη “τεσσάρα” επί της Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκονται στο -5 από την πρωτοπόρο Τσέλσι στη βαθμολογία, όμως, στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν μόλις έναν βαθμό έπειτα από δύο παιχνίδια (ήττα 1-0 από τη Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα και ισοπαλία 1-1 με τη Ρόμα στο Μάντσεστερ στη δεύτερη αγωνιστική).

Τα δύο απανωτά ματς με τους Μοσχοβίτες μπορούν να αποβούν καθοριστικά για την υπόθεση της πρόκρισης στην επόμενη φάση και μάλιστα, ενόψει του εντός έδρας αγώνα, η διοίκηση της Σίτι προσφέρει για κάθε αγορά εισιτηρίου, άλλο ένα δωρεάν, προκειμένου να γεμίσει το “Etihad” και να σπρώξει ο κόσμος την ομάδα στην επίτευξη του στόχου της κατάκτησης των έξι βαθμών.

Στα αγωνιστικά, ο Φρανκ Λάμπαρντ απουσιάζει έπειτα από το πρόβλημα που αποκόμισε στη νίκη επί της Τότεναμ, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Ελιακίμ Μανγκαλά αναμένεται να βρεθεί στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Σαμίρ Νασρί παραμένει εκτός.

Για τους γηπεδούχους, λείπουν οι Ντζαγκόεφ, Βέρνμπλουμ (και οι δύο τιμωρημένοι), Ελμ (στομαχικές διαταραχές), Παντσένκο (τραυματισμός στο γόνατο) και Βιτίνιο (ενοχλήσεις στον αστράγαλο), ενώ αμφίβολοι είναι οι Ντούμπια και Φερνάντες.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πέρυσι στη φάση των ομίλων, με τη Σίτι να επικρατεί 2-1 εκτός και 5-2 εντός έδρας.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (4-2-3-1): Ακινφέεφ – Ναμπάμπκιν, Ιγκνάσεβιτς, Μπερεζούτσκι, Στσένικοφ – Εφρέμοφ, Νάτσο – Τόσιτς, Ερεμένκο, Μιλάνοφ – Μούσα

Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Μανγκαλά, Κομπανί, Κολάροφ – Φερναντίνιο, Τουρέ – Σίλβα, Τζέκο, Μίλνερ – Αγουέρο