Στην αντεπίθεση ο Τααράμπ!

Μαίνεται ο “πόλεμος” ανάμεσα στον Χάρι Ρέντναπ και τον Αντέλ Τααράμπ στην ΚΠΡ με τον Μαροκινό να περνάει στην αντεπίθεση και να εξαπολύει τα δικά του “βέλη” κατά του προπονητή του!  



Στην αντεπίθεση ο Τααράμπ!

Ο Ρέντναπ, είχε χαρακτηρίσει τον Τααράμπ υπέρβαρο και μάλιστα, είχε τονίσει πως θα μπορούσε να τρέξει περισσότερο από εκείνον, βλέποντάς τον σε πρόσφατο παιχνίδι της δεύτερης ομάδας των Ρέιντζερς κόντρα στη Γουλβς.

Ο διεθνής επιθετικός δεν θέλησε ν' αφήσει ασχολίαστα όσα είπε ο προπονητής του, αν και ανέφερε ότι: “Δεν το κάνω από εκδίκηση, αλλά για να προστατεύσω τη φήμη μου...”.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε: “Ο Χάρι δεν βλέπει καθόλου τις προπονήσεις... Ίσα – ίσα έρχεται στο γήπεδο για πέντε λεπτά και τον περισσότερο χρόνο τον περνάει στο γραφείο του μιλώντας στο τηλέφωνο. Δεν βλέπει τι κάνουμε εμείς σε κάθε προπόνηση. Είμαι επαγγελματίας.

Έπαιξα στο ματς της δεύτερης ομάδας όμως ίσως να μην έδωσα το 100% γιατί θέλησα να προστατευτώ για να είμαι έτοιμος να παίξω κόντρα στη Λίβερπουλ. Αν θεωρούσε ότι δεν μπορούσα να τρέξω ή ότι δεν έκανα κάτι σωστά, ας με έβγαζε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε πλάνο σαν ομάδα... Δεν ξέρουμε πως να πιέσουμε τον αντίπαλο. Δεν πρέπει να ξέρεις να τρέχεις μόνο... Πρέπει να παίζεις και με το μυαλό”.