από αυτή του Γκάρι Μονκ κατέθεσε ο κόουτς της Στόουκ, Μαρκ Χιούζ, ο οποίος ανέφερε πως κακώς καταλογίστηκε το πέναλτι του Βιλφρέντ Μπονί ενώ ορθώς δόθηκε αυτό στον ποδοσφαιριστή του, Βίκτορ Μόουζες.
"/>
από αυτή του Γκάρι Μονκ κατέθεσε ο κόουτς της Στόουκ, Μαρκ Χιούζ, ο οποίος ανέφερε πως κακώς καταλογίστηκε το πέναλτι του Βιλφρέντ Μπονί ενώ ορθώς δόθηκε αυτό στον ποδοσφαιριστή του, Βίκτορ Μόουζες.
"/>
Χιούζ: «Έπεσε εύκολα ο Μπονί, ήταν πέναλτι του Μόουζες»
ENGLAND365 19.10.2014 | 22.35
Μια εντελώς διαφορετική άποψη από αυτή του Γκάρι Μονκ κατέθεσε ο κόουτς της Στόουκ, Μαρκ Χιούζ, ο οποίος ανέφερε πως κακώς καταλογίστηκε το πέναλτι του Βιλφρέντ Μπονί ενώ ορθώς δόθηκε αυτό στον ποδοσφαιριστή του, Βίκτορ Μόουζες.

Παράλληλα ο τεχνικός των «πότερς» δήλωσε για τον συνάδελφό του πως κάποιες φορές είναι καλύτερο να... μασάς, παρά να μιλάς.Αναλυτικά:
«Σίγουρα στο πρώτο ημίχρομο η Σουόνσι ήταν καλύτερη αφού το αγωνιστικό μας πλάνο δεν πήγε καλά. Αδυνατούσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό τους και είχαμε πρόβλημα. Στο δεύτερο ανταπεξήλθαμε και ήμασταν πολύ καλύτεροι.
Τα παιδιά που μπήκαν άφησαν το στίγμα τους και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτά. Θεωρώ ότι στο δεύτερο μισό ήμασταν εμφανώς ανώτεροι. Είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα και πλέον είμαστε στην δεκάδα.
Είμαι απογοητευμένος με τον Τύπο, που παρουσιάζει τον Σόκρος ως έναν παίκτη που κυρίως κρατάει τους αντιπάλους του μέσα στην περιοχή. Αυτά είναι αηδίες. Όλοι κρατούν τον προσωπικό τους αντίπαλο στα κόρνερ. Ίσως ο διαιτητής είχε στο μυαλό του όσα γράφουν για τον Ράιαν. Πιστεύω πως ο Μπονί, παρά την σωματική του διάπλαση, πέφτει πολύ εύκολα στο χορτάρι.
Για τον Μόουζες πιστεύω πως όταν ένας παίκτης μπαίνει στην περιοχή με ταχύτητα χρειάζεται μόνο ένα μικρό κράτημα για να πέσει. Δεν χρειάζονται πολλά για να τον βγάλεις εκτός πορείας. Άκουσα τον Μονκ να λέει ότι ο παίκτης μου εξαπάτησε τον διαιτητή, κάτι που για μένα είναι απαράδεκτο. Προφανώς είναι αναστατωμένος, αφού πρέπει να μιλάμε μόλις 20 λεπτά μετά το ματς, αλλά κάποιες φορές πρέπει να καταπίνεις την γλώσσα σου. Ίσως το κάνει αποκτώντας εμπειρίες καθημερινά».
newstrack
10.06.2026 | 22:14
Η Μάντσεστερ Σίτι παίζει... τα ρέστα της για τον Έλιοτ Άντερσον, ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια μαζί με τα μπόνους, αλλά η Νότιγχαμ Φόρεστ ζητά το απόλυτο ρεκόρ μεταγραφή, ώστε να ξεπεραστεί και το deal της Λίβερπουλ για τον Ίσακ!
10.06.2026 | 20:32
Ο Κίραν ΜακΚένα μπορεί να ανέβασε την Ίπσουιτς στην Premier League, αλλά δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της την επόμενη σεζόν. Λίγες εβδομάδες μετά την άνοδό της ομάδας, ο τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει και να… ξεκουραστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα κάτσει σε άλλον πάγκο, για λίγο καιρό!
10.06.2026 | 19:44
Ο Μάρκος Σενέσι είναι και επίσημα παίκτης της Τότεναμ, με τον σύλλογο του Λονδίνου να τον ανακοινώνει. Ο Αργεντίνος σέντερ μπακ διάλεξε και τον αριθμό του, ενόψει της νέας σεζόν. Τα «σπιρούνια» ολοκλήρωσαν ακόμη μια σημαντική μεταγραφή, μετά απ’ αυτήν του Άντι Ρόμπερτσον!
10.06.2026 | 18:46
Η Λίβερπουλ συνεχίζει να παλεύει την υπόθεση του Γιαν Ντιομαντέ, η οποία μόνο εύκολη δεν είναι. Όμως οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, αναφέρουν πως υπάρχει πρόοδος και αισιοδοξία στο στρατόπεδο των «reds». Ο νεαρός εξτρέμ της Λειψίας μάλλον θέλει να φορέσει τα κόκκινα και να πατήσει στο «Άνφιλντ», όμως ακόμη δεν υπάρχει κάτι πιο… επίσημο.