Απέρριψε την Άρσεναλ ο Γκριζμάν
Τους λόγους για τους οποίους αδιαφόρησε για το υπαρκτό ενδιαφέρον των Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν, προτιμώντας να συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, εξήγησε ο άσος των Πρωταθλητών Ισπανίας, Αντουάν Γκριζμάν.

Βάση φαίνεται πως είχαν τα δημοσιεύματα του καλοκαιριού που ανέφεραν πως η Άρσεναλ ενδιαφέρεται σε μεγάλο βαθμό για την απόκτηση του Αντουάν Γκριζμάν.
Ο 23χρονος Γάλλος αποκάλυψε πως είχε προτάσεις τόσο από τους «κανονιέρηδες», όσο και από την Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο ο ίδιος προτίμησε την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς, όπως τόνισε, σε αυτήν θεώρησε ότι θα μπορούσε να προοδεύσει.
«Αν ήταν περίεργο που η Παρί Σεν Ζερμέν και η Άρσεναλ ενδιαφέρθηκαν επίσης; Η Ατλέτικο εξακολουθεί να είναι η πρωταθλήτρια Ισπανίας. Γιατί στην Ισπανία και όχι κάπου αλλού; Αυτό είναι το πρωτάθλημά μου, το σπίτι μου. Είμαι χαρούμενος εδώ και η Ατλέτικο είναι μεγάλος σύλλογος», ανέφερε σε πρώτο βαθμό, για να τονίσει:
«Μίλησα με τον Σιμεόνε στο τηλέφωνο. Μου έδωσε κίνητρο και μου είπε ότι ο σύλλογος πραγματικά με θέλει. Ήξερα ότι θα έρθω για να μάθω. Χρειαζόμουν έναν τέτοιο σύλλογο και έναν προπονητή σαν τον Σιμεόνε για να προοδεύσω».