«Γιατί να ζητήσω συγγνώμη;»

Καμία πρόθεση να ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό με τον Πατρίς Εβρά το 2011 σε ματς της Λίβερπουλ κόντρα στην Μαν. Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να μην έχει ο Λουίς Σουάρες, λέγοντας για ακόμη μία φορά πως κατηγορήθηκε χωρίς αποδείξεις καθώς επίσης πως όσες φορές έσφαλε, το παραδέχθηκε και το πλήρωσε.



«Γιατί να ζητήσω συγγνώμη;»

Ο Ουρουγουανός, που εδώ και αρκετό καιρό ανήκει στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα, έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της εθνικής της χώρας του μετά την διαλλακτική στάση της FIFA αναφορικά με την τιμωρία του και μιλώντας έπειτα από τα δύο τέρματα που πέτυχε σε ισάριθμα φιλικά, τόνισε:

«Όταν ζητάω συγγνώμη το κάνω γιατί μετανιώνω για κάτι. Αλλά με έχουν κατηγορήσει για πράγματα αναληθή, όπως για ρατσιστική επίθεση. Με κατηγόρησαν χωρίς να έχουν αποδείξεις και αυτό είναι το πιο άσχημο απ’ όλα.

Στις άλλες περιπτώσεις έκανα λάθος, το αποδέχθηκα, ζήτησα για συγχώρεση, αλλά αυτό με τον ρατσισμό με ενόχλησε πολύ. Ειδικά από την στιγμή που με κατηγόρησαν χωρίς αποδείξεις».