Όλα καλά, περιμένουμε... ενδεκάδα

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της εθνικής Αγγλίας ενόψει του αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2016 κόντρα στο Σαν Μαρίνο, με τον Ρόι Χότζον ωστόσο να μην αποκαλύπτει τα πλάνα του για το βράδυ της Πέμπτης.



Όλα καλά, περιμένουμε... ενδεκάδα

Ακόμη και ο μοναδικός απών από την προπόνηση της Τρίτης Φαμπιάν Ντελφ, ο οποίος είχε αποκομίσει έναν μείζονος σημασίας τραυματισμό στο παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι και είχε προφυλαχθεί, μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς την Τετάρτη (8/10) και έτσι ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει και τους 21 ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του.

Την ίδια ώρα, ο Χότζον δεν αποκάλυψε το πλάνο που έχει στο μυαλό του για την δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών.

«Ήμασταν τυχεροί. Προφυλάξαμε τον Φαμπιάν την Τρίτη γιατί είχε ένα μικρό θέμα στο πόδι του από το σαββατοκύριακο, αλλά σήμερα προπονήθηκε κανονικότατα. Έχουμε την τύχη να έχουμε μαζί μας όλους τους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν.

Αυτήν την φορά, σε αντίθεση με το ματς κόντρα στην Ελβετία, δεν θα σας δώσω ενδεκάδα. Νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι πολύ σοβαρά. Όλοι ήταν εξαιρετικοί στις προπονήσεις και έδειξαν επιθυμία για να αγωνιστούν. Δεν έχω πει ούτε στους ίδιους τα πλάνα μου οπότε δεν θα ήταν δυνατό να τα ανακοινώσω και σε εσάς.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να κρατήσουμε το μομέντουμ. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν με Νορβηγία και Ελβετία έκαναν καλή δουλειά και τους αξίζει περαιτέρω εμπιστοσύνη. Αλλά από την άλλη πλευρά υπάρχουν και παίκτες που θέλουν να αποκτήσουν μόνιμη θέση στην ομάδα και έτσι πρέπει να ζυγίσω σωστά την κατάσταση.

Θεωρώ πως όσοι επιλεχθούν θα θέλουν να παίξουν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Εάν γίνει αυτό θα είναι δύσκολο για μια ομάδα σαν το Σαν Μαρίνο και νομίζω πως έτσι θα πετύχουμε πολλά τέρματα» ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου.