Οι... τρεις γυναίκες του Τιοτέ
Όχι μόνο έχει δύο γυναίκες, αλλά τις απατάει με την ερωμένη του. Αυτήν είναι η προσωπική ζωή του Σικ Τιοτέ.

Τα... άπλυτα του ποδοσφαιριστή της Νιούκαστλ έβγαλε στο φως της δημοσιότητας η «Sun».


Τα... άπλυτα του ποδοσφαιριστή της Νιούκαστλ έβγαλε στο φως της δημοσιότητας η «Sun».

Η Ντάουνινγκ Στριτ αποκτά νέο ένοικο, αλλά το «Hill Dickinson Stadium» έχει κάθε λόγο να… χαμογελά. Ο Άντι Μπέρναμ γίνεται ο πρώτος δηλωμένος φίλος της Έβερτον που περνά το κατώφλι της πρωθυπουργικής κατοικίας, προσθέτοντας το όνομά του στη μακρά λίστα των Βρετανών ηγετών που δεν έκρυψαν ποτέ την αγάπη τους για την ομάδα τους. Άραγε, τι αποκαλύπτει περισσότερα για έναν Βρετανό πρωθυπουργό; Το πολιτικό του μανιφέστο ή το κασκόλ που φορά κάθε Σαββατοκύριακο;
Υποδοχή στο αεροδρόμιο, αποθέωση αργά το βράδυ της Τετάρτης και νέα γιορτή μπροστά σε χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο της Τραμπζονσπόρ στην επίσημη παρουσίασή του. Ο Μο Σαλάχ αδυνατεί να πιστέψει ό,τι συμβαίνει με τη μεταγραφή του στην Τουρκία!
Ο Μο Σαλάχ είναι και τυπικά μέλος της Τραμπζονσπόρ, προσπαθώντας να… ηρεμήσει από την τρελή βραδιά της Τετάρτης στην Τραπεζούντα και θέλει να κάνει συνήθεια την τρέλα που του έδειξαν οι οπαδοί της νέας ομάδας του!
Ο Τσάμπι Αλόνσο μπορεί να έχει γίνει εδώ και λίγο καιρό προπονητής της Τσέλσι, όμως η Λίβερπουλ και το παρελθόν του, δεν φεύγει ποτέ από μέσα του. Στην προετοιμασία της ομάδας του, τον υποδέχτηκε πλήθος κόσμου για φωτογραφίες και αυτόγραφα. Κάποιοι κρατούσαν φανέλες των «reds». Εκείνος αν και σε άλλο στρατόπεδο, τους έκανε τη χάρη και αυτό… σχολιάστηκε.