Λάμπαρντ: «Δεν είναι δουλειά μου αν θα μείνω»
Καμία ενημέρωση σχετικά με τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και έκαναν λόγο για παράταση του δανεισμού του στη Μάντσεστερ Σίτι έως τα τέλη Φεβρουαρίου δεν έχει ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο Άγγλος μέσος ξεκαθάρισε επίσης πως το θέμα αυτό το χειρίζονται οι ιθύνοντες τους «πολίτες» και ότι ο ίδιος δεν έχει καμία ανάμειξη στις συζητήσεις.
«Αυτό είναι θέμα της ομάδας. Αυτή θα αποφασίσει. Δεν εμπλέκομαι εγώ σε αυτό, δεν είναι δουλειά μου. Από τη μεριά μου, θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά και τα καλά μου παιχνίδια. Αυτό είναι το σημαντικότερο, μετά βλέπουμε τι θα γίνει. Έχω υπογράψει μέχρι τον Ιανουάριο, δεν έχω κάτι άλλο να πω πάνω σε αυτό», τόνισε.
Όσον αφορά τον εγκλιματισμό του στη Σίτι, αλλά και τις πρώτες διαφορές που έχει συναντήσει σε σχέση με την Τσέλσι, είπε: «Η προσαρμογή μου ήταν εύκολη. Είμαι καλά και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ. Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από την Τσέλσι. Εκεί βρισκόμουν για πολύ καιρό και από ένα σημείο και έπειτα οι κινήσεις μου γίνονταν με... αυτόματο πιλότο. Βρισκόμουν εκεί καθημερινά και ήξερα τους πάντες. Και εδώ όμως τα παιδιά είναι εξαιρετικά. Οι άνθρωποι με υποδέχτηκαν με καλοσύνη».
Διαβάστε περισσότερες αθλητικές ειδήσεις στο coppa.gr