Υπομονή, σε λίγο θα πουλήσουν...
Οι “Red Knights” τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να πάρουν στα χέρια τους την ομάδα που αγαπούν. Οι «Κόκκινοι Ιππότες» είναι οι οργανωμένοι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θέλουν να αποκτήσουν τον σύλλογο αποκτώντας τις μετοχές της οικογένειας Γκλέιζερ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν τεράστιο χρέος σε τράπεζες εξαιτίας των δανείων που πήραν οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες του συλλόγου και οι “Red Knights” θέλουν να απαγκιστρώσουν την Γιουνάιτεντ από τα «δεσμά» αυτά αγοράζοντας την.
Αυτό είναι που έχει ενοχλήσει περισσότερο από όλα τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν δέχονται πως η ομάδα που λατρεύουν χρωστάει χρήματα που τα έχουν πάρει οι Αμερικανοί για κάνουν δική τους την ομάδα.
Ένας από τους ιδρυτές των “Red Knights”, ο Μάρσαλ Γουέις αποκάλυψε στο περιοδικό “Prospect” πως: «Η χρηματοδότηση που έλαβαν οι Γκλέιζερ για να αγοράσουν την Γιουνάιτεντ είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που νομίζαμε. Είμαστε στην… ευχάριστη θέση να περιμένουμε τους Αμερικανούς να βουτήξουν και άλλο στα χρέη και μοιραία να αναγκαστούν να πουλήσουν την ομάδα».






















