Σε νέες περιπέτειες ο Γκασκόιν! (pic)
Σε ένα χαντάκι μικρού βάθους έπεσε με το αμάξι του γκολφ ο Πολ Γκασκόιν, με τους παρευρισκόμενους να τον βοηθούν να σηκωθεί. Κουτάκι μπύρας βρέθηκε μέσα στο όχημα, λίγες εβδομάδες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο λόγω αλκοολισμού.

Στη δημοσιότητα, και πάλι όμως για κάτι αρνητικό, βρέθηκε ο Πολ Γκασκόιν.
Ο παλαίμαχος άσος έπεσε σε ένα μικρό χαντάκι στο γήπεδο του γκολφ του Μπόρνμουθ, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει και να χρειαστεί τη βοήθεια των ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί κοντά για να σηκωθεί.
Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του γηπέδου, ο Γκασκόιν είναι συχνός επισκέπτης, δίχως ωστόσο να έχει προκαλέσει ποτέ πρόβλημα.
«Μελανό» σημείο για μία ακόμα φορά το γεγονός ότι μέσα στο αμάξι του γκολφ βρέθηκε ένα κουτάκι μπύρας,την ώρα που μερικές εβδομάδες νωρίτερα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο εξ αιτίας του πάθους τους για το αλκοόλ..
Δείτε τις φωτογραφίες:
























