Χότζον: «Δεν έχασα την πίστη μου»

Δικαιωμένος για τις προσπάθειες που έχει καταβάλει με τους ποδοσφαιριστές του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας και την εμπιστοσύνη που τους έχει δείξει, αισθάνθηκε ο Ρόι Χότζον μετά τη νίκη (2-0) επί της Ελβετίας για τα προκριματικά του Euro 2016. Όπως δήλωσε, ουδέποτε έχασε την πίστη του στις ικανότητες των διεθνών.  



Χότζον: «Δεν έχασα την πίστη μου»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «τριών λιονταριών» πανηγύρισε έξαλλα και τα δύο γκολ που πέτυχε ο Ντάνι Γουέλμπεκ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης στην Ελβετία για την πρώτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 και μάλιστα, τα ξεσπάσματά του, ήταν απόλυτα δικαιολογημένα βάσει των όσων δήλωσε μετά το ματς:

«Ουδέποτε έχασα την πίστη μου στα παιδιά και τις ικανότητές τους. Είμαι χαρούμενος από τον τρόπο που παίξαμε και πήραμε τη νίκη. Ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίσαμε την αναμέτρηση ήταν σωστός από το πρώτο λεπτό και δικαιωθήκαμε για την προσπάθεια και την εικόνα που παρουσιάσαμε. Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου μας και είμαι χαρούμενος για την εκτός έδρας νίκης που πήραμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, όσο στο πρώτο, αλλά ευτυχώς δεν πήγε κάτι λάθος. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας, αλλά σίγουρα δεν περιμένω από ορισμένους παίκτες που είτε κάνουν τώρα το ντεμπούτο τους, είτε σε τόσο πρώιμο στάδιο της σεζόν να ξέρουν τι αποφάσεις πρέπει να πάρουν μέσα στο γήπεδο. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά»