Πάει για πέμπτη θητεία ο Μπλάτερ!

Την υποψηφιότητά του για την πέμπτη του θητεία στην προεδρία της FIFA, ανακοίνωσε ο νυν πρόεδρος της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Ζεπ Μπλάτερ.



Πάει για πέμπτη θητεία ο Μπλάτερ!

Στην ψηφοφορία του Μαΐου για την εκλογή του νέου προέδρου της FIFA, θα βρίσκεται το όνομα του εν ενεργεία πρόεδρού της, Ζεπ Μπλάτερ.

Ο 78χρονος Ελβετός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μέσω μίας συνέντευξης που παραχώρησε μέσω βίντεο, στο συνέδριο της Soccerex στο Μάντσεστερ.

Παρά λοιπόν το γεγονός ότι πριν την επανεκλογή του το 2011 είχε αναφέρει πως αυτή η θητεία θα ήταν και η τελευταία του, ο ισχυρός άνδρας της FIFA είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να βρίσκεται στην προεδρία της ομοσπονδίας, την οποία κατέχει από το 1998.

«Θα είμαι υποψήφιος. Είμαι έτοιμος. Βλέπετε, μία αποστολή ποτέ δεν τελειώνει. Και η αποστολή μου δεν έχει τελειώσει. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου συνεδρίου στο Σάο Πάολο, όχι μόνο είχα την εντύπωση, αλλά είχα την υποστήριξη της πλειοψηφίας των εθνικών ενώσεων οι οποίες μου ζήτησαν ''Παρακαλώ συνεχίστε να είστε ο πρόεδρός μας και στο μέλλον''», δήλωσε χαρακτηριστικά.