Περιμένει Λάμπαρντ, Τέρι ο Αντσελότι
Μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Κάρλο Αντσελότι για να μάθει αν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία των τραυματιών Φρανκ Λάμπαρντ και Τζον Τέρι, στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση της Τσέλσι κόντρα στην Γουέστ Χαμ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής της εθνικής Αγγλίας μετά από ενημέρωση που είχε ο Φάμπιο Καπέλο για την πορεία της αποθεραπείας τους και ο τεχνικός των «μπλε» αισιοδοξεί ότι θα είναι σύντομα και πάλι σε θέση να πατήσουν χορτάρι:
«Ο Λάμπαρντ είχε ένα χειρουργείο τη Τρίτη και πιστεύω ότι θα ξεκινήσει πάλι προπονήσεις αυτή τη βδομάδα. Δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμος, αλλά θα δούμε πως θα τα πάει στην προπόνηση, ώστε να αποφασίσουμε αν μπορεί να αγωνιστεί.
Ο Τέρι έκανε θεραπεία σε πρόβλημα στο μηρό την τελευταία εβδομάδα και από αύριο θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Ελπίζω να είναι έτοιμος το Σάββατο».






















