Κέιχιλ: «Ευκαιρία να αντιδράσουμε»

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Άγγλους ώστε να δείξουν ότι έχουν αφήσει πίσω τους ό,τι συνέβη το φετινό καλοκαίρι στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, είναι το προσεχές παιχνίδι με τους Ελβετούς για τα προκριματικά του Euro 2016, σύμφωνα με τον Γκάρι Κέιχιλ. «Θα δούμε πως θα είμαι αύριο...» είπε για τον τραυματισμό του.  



Κέιχιλ: «Ευκαιρία να αντιδράσουμε»

Ο αμυντικός της Τσέλσι, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου θέλησε να καταστήσει σαφές πως παρά την μετριότατη εμφάνιση στο φιλικό με τους Νορβηγούς, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, ενώ, υποστήριξε ότι το παιχνίδι της Δευτέρας με την Ελβετία είναι αρκετά δύσκολο, αλλά και μια μεγάλη ευκαιρία για τα «τρία λιοντάρια».

«Πρώτα απ' όλα, πήραμε μια νίκη την Τετάρτη. Είχαμε την κατοχή της μπάλας και τον απόλυτο έλεγχο του μας. Προφανώς μπορούμε να αποδώσουμε πολύ καλύτερα! Είχαμε παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει. Κρατήσαμε και ανέπαφη την εστία μας. Υπάρχουν πολλά πράγματα πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε..

Τη Δευτέρα, θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα ματς για εμάς. Οι αντίπαλοί μας θα παίξουν με αυτοπεποίθηση, όμως, είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για εμάς να αντιδράσουμε μετά το απογοητευτικό καλοκαίρι που είχαμε και την παρουσία μας στο Μουντιάλ. Φυσικά, δεν θα αλλάξουμε άρδην από τη στιγμή στην άλλη και είναι λογικό αυτό. Έχουμε νέους παίκτες και κοιτάμε συνεχώς μπροστά για να βελτιωνόμαστε κάθε φορά».

Για την κατάστασή του και την απουσία του από την πρωινή προπόνηση λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αποκόμισε στο πρόσφατο φιλικό, ο Κέιχιλ ανέφερε:

«Πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα μπορώ να προπονηθώ αύριο. Αν το κάνω και δεν έχω ενοχλήσεις, τότε υποθέτω ότι θα είμαι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τους Ελβετούς».