«Ναι» στον δανεισμό, «όχι» στην πώληση ο Μπορίνι

Μπορεί η Σάντερλαντ να έχει συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ για την αγορά του Φάμπιο Μπορίνι έναντι 14 εκ. λιρών, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να αγωνιστεί στις «μαυρόγατες» μόνο με τη μορφή δανεισμού.



«Ναι» στον δανεισμό, «όχι» στην πώληση ο Μπορίνι

Αποκλειστικά και μόνο με τη μορφή δανεισμού θα αποδεχόταν να αγωνιστεί στη Σάντερλαντ ο Φάμπιο Μπορίνι.

Οι «μαυρόγατες» εμφανίστηκαν αποφασισμένες να κάνουν δικό τους τον Ιταλό, καταθέτοντας 14 εκ. λίρες για την απόκτησή του, πρόταση, που έγινε αποδεκτή από τη Λίβερπουλ.

Εδώ και περίπου έναν μήνα, το θέμα έχει «κολλήσει» στις επιθυμίες του παίκτη. Ο 23χρονος πιστεύει στις ικανότητες του και είναι πεπεισμένος να παλέψει για μία θέση στο ρόστερ των «κόκκινων».

Με τον ερχομό του Μάριο Μπαλοτέλι ωστόσο, τα πράγματα δυσκολεύουν, γι' αυτό και σκέφτεται τη μετακίνησή του στη Σάντερλαντ ως δανεικός.