Ρότζερς: «Και τη νέα σεζόν για τίτλο»!

Την πίστη πως η Λίβερπουλ είναι πλέον σε θέση να συμπεριλαμβάνεται στις διεκδικήτριες του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ και δεν ήταν κάτι τυχαίο ή τυχερό αυτό που έγινε πέρυσι, εξέφρασε ο Μπρένταν Ρότζερς.  



Ρότζερς: «Και τη νέα σεζόν για τίτλο»!

Ο τεχνικός των «κόκκινων» εμφανίστηκε αισιόδοξος, μια εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα και ανέφερε χαρακτηριστικά πως άπαντες στην ομάδα θέλουν να κάνουν ακόμα καλύτερα πράγματα τη νέα αγωνιστική περίοδο, μέχρι να πετύχουμε τον απώτερο στόχο που είναι η κατάκτηση της κορυφής.

«Δεν έμεινα να κάθομαι και κλαίω σε μια παραλία κάτω απ' τον ήλιο για την περσινή χαμένη ευκαιρία να πάρουμε τον τίτλο. Το πιστεύουμε όλοι και θα προσπαθήσουμε και φέτος να είμαστε διεκδικητές της κορυφής για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο. Πέρυσι, με αυτό που κάναμε, δείξαμε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε συνθήκες πίεσης και δύσκολων καταστάσεων, παρά το γεγονός πως πολλοί θα ανατρέξουν απλά στην ήττα απ' την Τσέλσι και την ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας.

Κάναμε ένα εξαιρετικό σερί στα προηγούμενα ματς με δώδεκα νίκες και συνήθως, μια τέτοια επίδοση είναι ικανή να σε οδηγήσει στον τίτλο. Ευελπιστώ και φέτος να να είμαστε λίγο πιο τυχεροί για κάνουμε κάτι καλύτερο φέτος» δήλωσε ο Μπρένταν Ρότζερς.