«Έδεσε» τον Στόουνς η Έβερτον

Με την... όρεξη έμειναν οι «μνηστήρες» του Τζον Στόουνς, αφού, ο νεαρός αμυντικός, έβαλε την υπογραφή του σε νέο, πενταετές συμβόλαιο με την Έβερτον!  



«Έδεσε» τον Στόουνς η Έβερτον

Ο 20χρονος άσος των «ζαχαρωτών», από την αρχή του καλοκαιριού είχε ακούσει για το ενδιαφέρον ομάδων κυρίως από την Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, δεν το σκέφτηκε και πολύ όταν τον φώναξε η διοίκηση της ομάδας για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του.

Η εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και ο ρόλος που είχε την περσινή σεζόν, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

«Οι τελευταίοι 12 μήνες ήταν εξαιρετικοί και απήλαυσα κάθε στιγμή στην Έβερτον. Είμαι ευγνώμων στον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει αλλά και στους συμπαίκτες μου για τη βοήθεια. Είναι ένα όνειρο που εκπληρώνεται αυτό το συμβόλαιο σε αυτό τον εξαιρετικό σύλλογο. Το πιο σημαντικό απ' όλα και ο κύριος στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ την Έβερτον. Καθημερινά μαθαίνω από τους Γιαγκέλκα, Ντιστέιν και Αλκαράθ και προσπαθώ να γίνομαι σοφότερος και καλύτερος σε αγωνιστικό επίπεδο» ανέφερε ο Τζον Στόουνς, που ξεκαθάρισε ότι:

«Θέλουμε όλοι να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι τη νέα σεζόν και στόχος μας, φυσικά, είναι η κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα».

Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε, τον κάνει πλέον κάτοικο «Γκούντισον Παρκ», τουλάχιστον μέχρι το 2019.