Δεν θέλει να γυρίσει ο Ρέινα
Τις προσπάθειές του να μείνει ελεύθερος από την Λίβερπουλ εντείνει ο Πέπε Ρέινα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας αγωνίστηκε στους «παρτενοπέι» ως δανεικός την περσινή σεζόν, ωστόσο οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να τα βρουν έτσι ώστε να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή και να παραμείνει κάτοικος Ιταλίας.
Σύμφωνα λοιπόν με το «Sky Sport Italia», ο Ρέινα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ έτσι ώστε να τερματίσει το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει και να είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί.
Επιπλέον, υπήρξε φημολογία μέσα στο σαββατοκύριακο πως η Μίλαν ενδιαφέρεται για τον Ισπανό πορτιέρο, ωστόσο υποστηρίζεται πως η πραγματική αντίπαλος της Νάπολι στο... κυνήγι της απόκτησής του είναι η Μπάγερν Μονάχου.
Παρόλα αυτά, επειδή στους Βαυαρούς ο Ρέινα θα αποτελεί την αλλαγή του Νόιερ, είναι πολύ πιθανό, εάν τελικά μείνει ελεύθερος, να προτιμήσει την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.