«Θα καλύψουμε το κενό του Σουάρες»

Αισιόδοξος πως παρά την απώλεια του Λουίς Σουάρες, η Λίβερπουλ δεν θα έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα και θα καλυφθεί το κενό του Ουρουγουανού στην επίθεση από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, εμφανίστηκε ο Ραχίμ Στέρλινγκ.  



«Θα καλύψουμε το κενό του Σουάρες»

Ο νεαρός άσος που αρκέστηκε σε ρόλο περιφερειακού επιθετικού την περσινή σεζόν παίζοντας κυρίως στις πτέρυγες και βοηθώντας με αρκετές επελάσεις, δεν προβληματίζεται για την αποχώρηση του Σουάρες που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα.

Όπως ανέφερε, με πρώτο και κύριο τον Ντάνιελ Στάριτζ, αλλά και με τον ίδιο που έχει βάλει τους προσωπικούς του στόχους φέτος, η Λίβερπουλ δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στο σκοράρισμα.

«Ασφαλώς ο Λουίς ήταν πολύτιμος πέρυσι και βοήθησε σε μέγιστο βαθμό στην πορεία που κάναμε. Πέτυχε πάρα πολλά γκολ. Όμως τώρα πρέπει να συνηθίσουμε χωρίς αυτόν. Έχουμε μπροστά τον Ντάνιελ Στάριτζ κι άλλους καλούς επιθετικούς, ενώ φυσικά, έχω βάλει κι εγώ τους δικούς μου στόχους, αφού θέλω να πετύχω πολλά γκολ και να βοηθήσω τη Λίβερπουλ. Χρειάζομαι ίσως λίγο μεγαλύτερη ελευθερία στο παιχνίδι μου για να εξελιχθώ και να συνεισφέρω ακόμα πιο πολύ» ήταν τα λόγια του Λουίς Σουάρες.