Μέσα και ο Γκίβεν
Πανέτοιμη είναι η εθνική ομάδα του ΕΙΡΕ ενόψει του δεύτερου αγώνα για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012, αφού και Σέι Γκίβεν ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Τραπατόνι για το παιχνίδι κόντρα στην Ανδόρα.

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι είχε αποχωρήσει πριν ολοκληρωθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας του, αλλά όπως εξήγησε ο βοηθός του Ιταλού προπονητή, Μάρκο Πραντέλι, αυτό έγινε λόγω κόπωσης και θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της επερχόμενης Τρίτης.
Έτσι ο έμπειρος τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, αφού η Ιρλανδία δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Ο Ρόμπι Κιν και η παρέα του λοιπόν, θα έχουν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τις νίκες τους μετά και το 1-0 της προηγούμενης εβδομάδας στον εκτός έδρας αγώνα στην Αρμενία.






















