«Στοχεύει» επιθετικό ο Ρέντναπ
Μεγάλο είναι το πρόβλημα της ΚΠΡ στη γραμμή κρούσης, με τον Χάρι Ρέντναπ να κρίνει άκρως απαραίτητη την απόκτηση ενός επιθετικού, καθώς μέχρι στιγμής, υπάρχει μόλις ένας ετοιμοπόλεμος στράικερ στην ομάδα.

Προτεραιότητα αποτελεί για τον Χάρι Ρέντναπ η απόκτηση ενός ή και περισσότερων επιθετικών.
Η ΚΠΡ έχει μεγάλο πρόβλημα στην επιθετική της γραμμή, με τον έμπειρο τεχνικό να αναφέρει πως αυτή τη στιγμή μόλις ένας φορ περιοχής είναι σε θέση να αγωνιστεί στα φιλικά της ομάδας.
«Είμαστε λίγο σύντομοι αυτή τη στιγμή και χρειάζεται να ενισχύσουμε λίγο την ομάδα. Αυτό είναι το πρόβλημα. Έχουμε δύο παιχνίδια σε δύο βράδια και έχω μόνο τον Τσάρλι που είναι έτοιμος. Παίζουμε αύριο το βράδυ στο Σάουθεντ και δεν έχουμε κάποιον στον σύλλογο που να μπορεί να παίξει μπροστά. Είναι γελοίο πραγματικά», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:
«Το να είμαστε σε αυτή την κατάσταση, σε αυτό το σημείο της σεζόν... πραγματικά χρειάζεται να κάνουμε κάτι. Χρειάζεται να επιστρέψει ο Λοΐκ Ρεμί, αλλά δεν είναι έτοιμος να παίξει».