Ανεπιθύμητος ο Ουγιέ στην Άστον Βίλα
Η διαφαινόμενη πρόσληψη του Ζεράρ Ουγιέ στον πάγκο της Άστον Βίλα έχει θορυβήσει πολλούς ποδοσφαιριστές των “Villagers” που δεν βλέπουν με καλό μάτι των Γάλλο τεχνικό.

Ο τερματοφύλακας και ο ακραίος αμυντικός της Άστον Βίλα πέρασαν δύσκολες στιγμές στους «κόκκινους» με τον Ουγιέ στον πάγκο καθώς ο πρώτος πουλήθηκε στην Μπλάκμπερν το 1999 ενώ ο Γουόρνοκ πήγε δανεικός στην Κόβεντρι. Είναι λογικό λοιπόν να μην έχουν στην… καρδιά τους τον υποψήφιο νέο τους προπονητή.
Μια πηγή από την ομάδα των “Villagers” δήλωσε στην “News of the World”: «Όταν ακούστηκε πως ο Ουγιέ είναι φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Άστον Βίλα δεν ήταν και το καλύτερο για μερικούς παίκτες. Δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε την δύναμη των συναισθημάτων ειδικά για τον Φρίντελ που δεν αισθάνθηκε ποτέ κοντά του τον Γάλλο όταν ήταν οι δυο τους στην Λίβερπουλ".
Ο ίδιος ο Ουγιέ όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αναλάβει την δουλειά δεν απέκλεισε την πιθανότητα να γίνει αυτός ο νέος προπονητής του συλλόγου από το Μπέρμιγχαμ: «Ποτέ και πάντα είναι οι δύο λέξεις που δεν μπορείς να χρησιμοποιείς όταν μιλάς για ποδόσφαιρο», απάντησε λακωνικά ο τεχνικός διευθυντής της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.






















