Τελειώνει του Ρεμί στη Λίβερπουλ

Για τις ΗΠΑ αναμένεται να πετάξει μέσα στις επόμενες ώρες ο Λοΐκ Ρεμί, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ενσωματωθεί στην αποστολή της Λίβερπουλ που βρίσκεται ήδη στη Βοστώνη.



Τελειώνει του Ρεμί στη Λίβερπουλ

Τα τυπικά μένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λοΐκ Ρεμί στη Λίβερπουλ.

Ο Γάλλος αναμένεται να πετάξει άμεσα για τις ΗΠΑ, εκεί όπου βρίσκεται ήδη η αποστολή των «κόκκινων» για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία, και αφού περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η συμφωνία της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς τόσο με την ΚΠΡ (8,5 εκ. λίρες), όσο και με τον παίκτη στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του, είναι δεδομένη και πλέον απομένουν κάποιες τυπικές διαδικασίες για την ολοκλήρωση του 5ου της «deal».