«Παίρνει κεφάλια» ο Φαν Χάαλ!
Σχεδόν μία ποδοσφαιρική ομάδα είναι έτοιμος να αποδεσμεύσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο νέος τεχνικός της ομάδας, Λουίς Φαν Χάαλ, με 10 παίκτες να βρίσκονται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Μόλις 24 ώρες βρίσκεται στο «Κάρινγκτον» ο Λουίς Φαν Χάαλ και ήδη οι πρώτες αποφάσεις φαίνεται να έχουν παρθεί.
Ο Ολλανδός κόουτς είναι έτοιμος να προβεί σε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων», γι’ αυτό πέρα από τις περεταίρω μεταγραφές που αναμένεται να γίνουν (έχουν ήδη δαπανηθεί 72 εκ. ευρώ), πρόκειται να γίνουν και οι ανάλογες αποδεσμεύσεις.
Σύμφωνα λοιπόν με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Φαν Χάαλ προτίθενται να βάλει «πωλητήριο» σε 10(!) παίκτες, οι οποίοι μάλλον… περισσεύουν. Ο λόγος για τους Νάνι, Γιάνγκ, Καγκάβα, Ερνάντες, Κλέβερλι, Άντερσον, Μπεμπέ, Πάουελ, Φελαϊνί και Ζαχά.