Το «κλειδί» για την επιστροφή Σκόκο
Ο Νάτσο Σκόκο ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για την Αργεντινή και αυτό που μέχρι τώρα δεν του επιτρέπει να μπει στο… αεροπλάνο είναι ένα ποσό της τάξης των 300.000 λιρών.

Πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην αγαπημένη του Νιούελς Ολντ Μπόις βρίσκεται ο Νάτσο Σκόκο, όμως αν τελικά θα γίνει η επιθυμία του πραγματικότητα θα εξαρτηθεί από το αν θα βρουν την… άκρη η νυν ομάδα του (Σάντερλαντ) και η πρώην (Ιντερνασιονάλ).
Οι «μαύρες γάτες» έχουν συμφωνήσει με τη Νιούελς στα 2,1 εκατομμύρια λίρες, τα οποία σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής θα καταβληθούν σε έξι ετήσιες δόσεις, όμως στην υπόθεση εμπλέκεται και η Ιντερνασιονάλ.
Από την πιθανή πώληση του Σκόκο, ο σύλλογος του Πόρτο Αλέγκρε διεκδικεί περίπου 300.000 λίρες, κάτι που σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι Βραζιλιάνοι προκύπτει από όρο που υπάρχει στη συμφωνία για την παραχώρηση του 29χρονου παίκτη στη Σάντερλαντ. Από την πλευρά τους, οι Αγγλοι προσπαθούν να αποφύγουν την καταβολή αυτού του ποσού, έχοντας δει τον Σκόκο να αγωνίζεται μόνο για 229 με τη φανέλα τους. Οι όποιες εξελίξεις της υπόθεσης αναμένεται να είναι άμεσες.