«Θέλει Σάντερλαντ ο Τζακερίνι»
Καμία πρόθεση να αποχωρήσει από τη Σάντερλαντ δεν έχει ο Εμανουέλε Τζακερίνι, ο οποίος σύμφωνα με τον ατζέντη του, θέλει στον μέγιστο βαθμό να συνεχίσει να αγωνίζεται στις «μαυρόγατες».

Τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Εμανουέλε Τζακερίνι να αποχωρεί από τη Σάντερλαντ έβαλε ο ατζέντης του παίκτη, Φούριο Βαλκαρέγκι.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα δήλωσε, ο πελάτης του δεν έχει τάσεις φυγής από τις «μαυρόγατες», τονίζοντας πως οι φημολογούμενες συζητήσεις ανάμεσα στην πλευρά του Ιταλού και της Γαλατασαράι, ήταν απλά σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
«Ο Τζακερίνι θέλει πολύ να μείνει στο Σάντερλαντ και να παραμείνει στην ομάδα. Ελπίζει να έχει λιγότερες δυσκολίες από την περυσινή σεζόν. Οι επαφές με τη Γαλατασαράι ήταν μία ανακάλυψη», ήταν τα λόγια του μάνατζερ του 29χρονου.