Και για Ετό η Ρόμα
Ο Ασλεϊ Κόουλ ενδεχομένως να μην είναι ο μόνος πρώην παίκτης της Τσέλσι που θα αποκτήσει η Ρόμα, μια και ο Σαμουέλ Ετό ετοιμάζεται για συζητήσεις με τους «τζιαλορόσι».

Γνώριμη παρέα είναι πολύ πιθανόν να έχει στη Ρώμη ο Ασλεϊ Κόουλ, μια και στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρόμα βρίσκεται ακόμα ένας ποδοσφαιριστής της Τσέλσι.
Η ιστοσελίδα «goal.com» αναφέρει πως ακόμα και σήμερα ο εκπρόσωπος του Σάμουελ Ετό είναι πιθανόν να βρεθεί στην ιταλική πρωτεύουσα, προκειμένου να έχει συνομιλίες με τους ανθρώπους των «τζιαλορόσι», σχετικά με το μέλλον του πελάτη του.
Ο τεχνικός της Ρόμα, Ρούντι Γκαρσία, είναι θαυμαστής του Ετό και θα γίνει προσπάθεια προκειμένου να πειστεί ο Καμερουνέζος φορ να συνεχίσει την καριέρα του στο «Ολίμπικο».