«Μπορεί να πετύχει ο Φαν Χάαλ»

Απόλυτη εμπιστοσύνη στις προπονητικές ικανότητες του Λουίς Φαν Χάαλ, έχει ο Ρουντ Γκούλιτ, που εμφανίστηκε σίγουρος για την επιτυχημένη παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή των «οράνιε» στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



«Μπορεί να πετύχει ο Φαν Χάαλ»

Ο παλαίμαχος άσος και πρώην Ολλανδός διεθνής, υποστήριξε ότι θα πρέπει στον αγγλικό σύλλογο να συνηθίσουν... σε κάτι διαφορετικό μόλις ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και δήλωσε αισιόδοξος για την επιστροφή της Γιουνάιτεντ στις επιτυχίες επί ηγεσίας του Λουίς Φαν Χάαλ.

«Έχει αποδείξει στις Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου τι μπορεί να κάνει και θεωρώ ότι θα ανταπεξέλθει και θα πετύχει και στη Γιουνάιτεντ. Θα είναι δύσκολο, ειδικά για τους εκπροσώπους του Τύπου γιατί θα πρέπει να συνηθίσουν και αυτοί τον χαρακτήρα του. Είναι δυναμικός χαρακτήρας, πολύ καλός τεχνικός, ξέρει να προετοιμάζει μια ομάδα και θα σταθούμε όλοι στο πλάι του. Απλά, θα πρέπει και οι παίκτες και οι υπόλοιποι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας να συνηθίσουν τον τρόπο του» ήταν τα λόγια του Ρουντ Γκούλιτ.