Όρος για δαγκώματα στο συμβόλαιο του Σουάρες!

Η Μπαρτσελόνα φροντίζει ώστε να διασφαλίσει την... καλή διαγωγή του Λουίς Σουάρες και σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο συμβόλαιο που έχει ήδη έτοιμο και θα προσφέρει στον Ουρουγουανό επιθετικό, περιλαμβάνεται όρος σχετικά με τα δαγκώματα!  



Όρος για δαγκώματα στο συμβόλαιο του Σουάρες!

Ο Σουάρες, έχει τιμωρηθεί από τη FIFA με τέσσερις μήνες απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, έπειτα από τη δαγκωματιά στον Τζόρτζιο Κιελίνι, στο ματς της «σελέστε» απέναντι στην Ιταλία για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Είναι η τρίτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο ο διεθνής φορ και προφανώς, έχει πλέον δείξει ότι δεν ελέγχει τον εαυτό του κάθε φορά που αρχίζει και «θολώνει».

Η Μπαρτσελόνα δεν πτοείται από το γεγονός πως ο παίκτης δεν θα είναι διαθέσιμος για τους επόμενους τέσσερις μήνες και προχωράει την υπόθεση, ευελπιστώντας πως μέσα στην εβδομάδα θα έχει τελειώσει τη μεταγραφή και θα τον προσθέσει στο ρόστερ της.

Ωστόσο, το συμβόλαιο με το οποίο ο Λουίς Σουάρες θα γίνει πλουσιότερος κατά 40 εκατ. λίρες, εφόσον μετακινηθεί στους «μπλαουγκράνα», έχει... ειδικό όρο για τα δαγκώματα!

Η συγκεκριμένη πληροφορία δημοσιεύθηκε από τη «Daily Mirror» χωρίς να γίνει γνωστό κάτι περισσότερο αναφορικά με τις πιθανές επιπτώσεις που θα έχει για τον ποδοσφαιριστή παρόμοιο πειθαρχικό παράπτωμα στο μέλλον...