Δίνει τον Σουάρες για 80 εκατομμύρια!

Πρόθυμη να παραχωρήσει τον Λουίς Σουάρες, με την προϋπόθεση να καλυφθεί απόλυτα στο οικονομικό κομμάτι προκειμένου ο Μπρένταν Ρότζερς να μπορέσει να κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό το ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν, εμφανίζεται η Λίβερπουλ...  



Δίνει τον Σουάρες για 80 εκατομμύρια!

Η βαρύτατη τιμωρία που επιβλήθηκε στον Ουρουγουανό φορ από τη FIFA, που του απαγορεύει να συμμετέχει σε οποιαδήποτε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για τους επόμενους τέσσερις μήνες, φαίνεται ότι έχει οδηγήσει τους διοικούντες τον σύλλογο στην ιδέα ότι θα πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Καθημερινά, ισπανικά δημοσιεύματα «στέλνουν» τον Λουίς Σουάρες στη Μπαρτσελόνα, τονίζοντας μάλιστα ότι οι «μπλαουγκράνα» τον θέλουν παρά την τετράμηνη τιμωρία που του έχει επιβληθεί.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», στη Λίβερπουλ, θα δώσουν τη συγκατάθεσή τους σε περίπτωση που η πρόταση που θα φτάσει στα γραφεία της ομάδας, απ' οποιονδήποτε «μνηστήρα», φτάνει στα 80 εκατ. Λίρες, προκειμένου και ο Μπρένταν Ρότζερς να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες προσθήκες στο ρόστερ και φυσικά, να αντικαταστήσει τον Σουάρες.