Έχασε χορηγό ο Σουάρες!
Έναν από τους χορηγούς του έχασε εξ’ αιτίας της τιμωρίας του για το δάγκωμα στον Τζιόρτζιο Κιελίνι, ο Λουίς Σουάρες, με την «888poker» να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ουρουγουανό.

Άμεσες είναι οι επιπτώσεις της τιμωρίας του Λουίς Σουάρες για το δάγκωμα στον Τζιόρτζιο Κιελίνι στο ματς της Ουρουγουάης κόντρα στην Ιταλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.
Η στοιχηματική εταιρία «888poker», η οποία αποτελούσε μία εκ των χορηγών του στράικερ της Λίβερπουλ, έλυσε τη συνεργασία της με τον παίκτη, λόγω του γνωστού περιστατικού με το δάγκωμα στον Ιταλό αμυντικό.
Οι «πληγές» άνοιξαν και δεν… σταματούν για τον Σουάρες, αφού και η κύρια χορηγός του, «Adidas», πάγωσε μέχρι νεωτέρας τη συνεργασία της με τον Ουρουγουανό.
Η ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρει:
«Δυστυχώς, μετά τις ενέργειες του στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στην αναμέτρηση με την Ιταλία την περασμένη Τρίτη, η «888poker» αποφάσισε να τερματίσει άμεσα τη συνεργασία της με τον Λουίς Σουάρες»