«Τα... σαγόνια του Σουάρες, No.3»!

Η δαγκωνιά του Λουίς Σουάρες στον Τζόρτζιο Κιελίνι είναι από τα κυριότερα θέματα συζήτησης και αναφοράς στον αθλητικό Τύπου ανά τον κόσμο, με το περιστατικό να μονοπωλεί τα πρωτοσέλιδα των βρετανικών εφημερίδων.  



«Τα... σαγόνια του Σουάρες, No.3»!

Ο Ουρογουανός επιθετικός, άλλοτε μοιάζει ο ποδοσφαιριστής που θα ήθελε κάθε προπονητής στην ομάδα του και άλλοτε δίνει λόγους για να ζητήσει κανείς την απομάκρυνσή του από το χώρο του ποδοσφαίρου!

Το δεύτερο σενάριο είναι αυτό που επαληθεύεται τις τελευταίες ώρες μετά τη δαγκωνιά στον Τζόρτζιο Κιελίνι, στο 80ο λεπτό της νίκης (1-0) της «σελέστε» επί της Ιταλίας για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εννοείτα, ότι ο αγγλικός Τύπος δεν θα έμενε αμέτοχος και άδραξε την ευκαιρία να επιτεθεί ξανά στον Λουίς Σουάρες, με τις περισσότερες βρετανικές εφημερίδες να έχουν στο πρωτοσέλιδό τους το περιστατικό με τη δαγκωνιά!

Λίγες μέρες αφότου ο διεθνής φορ της Λίβερπουλ υποστήριξε ότι τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην εθνική ομάδα της Αγγλίας ήταν και μια απάντηση στον Τύπο της χώρας για όσα του έχει καταλογίσει κατά καιρούς, έκανε το λάθος που τον βγάζει πάλι κακό και τον φέρνει στο επίκεντρο της κριτικής.