Προτίμηση σε Νιούελς ο Σκόκο
«Σβήνει» το ενδιαφέρον της Μπόκα Τζούνιορς για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο από τη Σάντερλαντ, μια και ο 29χρονος παίκτης τόνισε ότι θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Επιθυμία του ίδιου είναι να αποχωρήσει, αλλά και στη Σάντερλαντ θα ήθελαν να… απαλλαγούν από την παρουσία του, μια και δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι από την παρουσία του Νάτσο Σκόκο στους λίγους μήνες που βρίσκεται στο «Στάδιο του φωτός».
Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ θα επιστρέψει στην πατρίδα του, όμως με δηλώσεις του φρόντισε να περιορίσει τους πιθανούς προορισμούς του και να δυσκολέψει τη διαφαινόμενη αποχώρησή του από την Σάντερλαντ.
Η Μπόκα Τζούνιορς ήταν μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονταν για τον 29χρονο παίκτη, αλλά πλέον οι «σεϊνέσες» αναμένεται να στρέψουν το βλέμμα τους αλλού. Ο λόγος είναι ότι ο Σκόκο δεν έκρυψε τα συναισθήματά του, αναφέροντας δημόσια ότι προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην αγαπημένη του Νιούελς Ολντ Μπόις.
Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος της Μπόκα Ντανιέλ Ανγκελίτσι είπε: «ο Σκόκο βρισκόταν στις σκέψεις του προπονητή μας, αλλά δεν θέλουμε να διαβάζουμε στα Μέσα ότι προτιμά να αγωνιστεί στη Νιούελς».